top of page
kontejner.png

Kamila Vítová | Camembert ve strouhance 

  • Obrázek autora: Be_on the Screen
    Be_on the Screen
  • 9. 5.
  • Minut čtení: 1

Aktualizováno: 22. 5.


Camembert ve strouhance | videoart

Kamila Vítová  | 18 let 


Pod vedením Terezy Liškové | SŠ Futurum 


Nejprve se sýr vyndá z obalu a osuší, aby lépe držela další vrstva. Poté se obalí v hladké mouce, která pomáhá na povrchu udržet rozšlehané vejce.

Dokument popisuje postup obalování camembertu ve strouhance. Nejprve se sýr vyndá z obalu a osuší, aby lépe držela další vrstva. Poté se obalí v hladké mouce, která pomáhá na povrchu udržet rozšlehané vejce. Následně se sýr namočí do vajec a důkladně obalí ve strouhance, což zajistí křupavý povrch při smažení. Osmažíme na rozpáleném oleji do zlatova. Na závěr je tam také ukázka toho, jak se camembert sní.  

 

bottom of page