Kamila Vítová | Camembert ve strouhance
- Be_on the Screen
- před 6 dny
- Minut čtení: 1
Aktualizováno: před 12 hodinami
Camembert ve strouhance | videoart
Kamila Vítová | 18 let
Pod vedením Terezy Liškové | SŠ Futurum
Nejprve se sýr vyndá z obalu a osuší, aby lépe držela další vrstva. Poté se obalí v hladké mouce, která pomáhá na povrchu udržet rozšlehané vejce.
Dokument popisuje postup obalování camembertu ve strouhance. Nejprve se sýr vyndá z obalu a osuší, aby lépe držela další vrstva. Poté se obalí v hladké mouce, která pomáhá na povrchu udržet rozšlehané vejce. Následně se sýr namočí do vajec a důkladně obalí ve strouhance, což zajistí křupavý povrch při smažení. Osmažíme na rozpáleném oleji do zlatova. Na závěr je tam také ukázka toho, jak se camembert sní.